Comdeva affärsutveckling

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Comdeva affärsutveckling är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Comdeva affärsutveckling är ett av dem. Statusen för Comdeva affärsutveckling är att Bolaget är aktivt.

Comdeva affärsutveckling är ett Enskild firma och skapades 2008-01-16. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Comdeva affärsutveckling ska trivas.

Comdeva affärsutveckling är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Företaget skall bedriva konsultverksamhet och försäljning av varor och tjänster med inriktning på organisations, verksamhets- och affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Comdeva affärsutveckling är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11.

Idag är Comdeva affärsutveckling och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Comdeva affärsutveckling så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-34397.

.

De som är på något sätt har med Comdeva affärsutveckling är Töråsen, Nils Michael Valdemar som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Comdeva affärsutveckling har 741223-XXXX som sitt organisationsnummer.