Magnus Johansson Entreprenad

Uppsala län

Information

741224-XXXX är organisationsnummer för företaget Magnus Johansson Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magnus Johansson Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Magnus Johansson Entreprenad finns i.

Magnus Johansson Entreprenad har varit registrerat sedan 2003-02-18 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Magnus Johansson Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-03.

Magnus Johansson Entreprenad är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Magnus Johansson Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Magnus Johansson Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0171-412002 eller genom brev på följande adress:

Alla förekommande schaktarbeten inom bygg och anläggning, grundläggning, dikning och dylikt med egen grävmaskin samt även uthyrning av grävmaskin.

Det finns olika personer som har en koppling med Magnus Johansson Entreprenad och det är Johansson, Karl Magnus som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,