P Lindroth Alltjänst

Uppsala län

Information

750211-XXXX är organisationsnummer för verksamheten P Lindroth Alltjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P Lindroth Alltjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som P Lindroth Alltjänst finns i.

P Lindroth Alltjänst har varit registrerat sedan 2005-04-28 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för P Lindroth Alltjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

P Lindroth Alltjänst är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för P Lindroth Alltjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med P Lindroth Alltjänst så kan ni göra det på telefon genom 070-4565926 eller genom brev på följande adress:

Jordbruk, skogsbruk, transport, anläggning, fordonsunderhåll.

Det finns olika personer som har en koppling med P Lindroth Alltjänst och det är Lindroth, Alf Patric Holger som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,