Källar Klippet Enköping

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Källar Klippet Enköping är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Källar Klippet Enköping är ett av dem. Statusen för Källar Klippet Enköping är att Bolaget är aktivt.

Källar Klippet Enköping är ett Enskild firma och skapades 1994-06-20. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Källar Klippet Enköping ska trivas.

Källar Klippet Enköping är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Källar Klippet Enköping är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Källar Klippet Enköping och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Källar Klippet Enköping så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-440490.

.

De som är på något sätt har med Källar Klippet Enköping är Ahde, Ylva Margareta som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Källar Klippet Enköping har 750425-XXXX som sitt organisationsnummer.