Robert Bodins Mark o Byggtjänst

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Robert Bodins Mark o Byggtjänst är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Robert Bodins Mark o Byggtjänst är ett av dem. Statusen för Robert Bodins Mark o Byggtjänst är att Bolaget är aktivt.

Robert Bodins Mark o Byggtjänst är ett Enskild firma och skapades 2004-09-30. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Robert Bodins Mark o Byggtjänst ska trivas.

Robert Bodins Mark o Byggtjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tjänster inom mark- och anläggning. Bygg - nybyggnation och underhåll. Lantbruksarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Robert Bodins Mark o Byggtjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02.

Idag är Robert Bodins Mark o Byggtjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Robert Bodins Mark o Byggtjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6487546.

.

De som är på något sätt har med Robert Bodins Mark o Byggtjänst är Bodin, Björn Robert som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Robert Bodins Mark o Byggtjänst har 750528-XXXX som sitt organisationsnummer.