Lilla Örtagården

Uppsala län

Information

Lilla Örtagården är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Lilla Örtagården finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lilla Örtagården är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-10-04.

Lilla Örtagården som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2006-01-24. Men sedan 2007-10-04 så har Lilla Örtagården varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lilla Örtagården så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Enköping arbetar för att verksamheter som Lilla Örtagården ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lilla Örtagården. Det finns flera verksamheter i Uppsala län.

AROMATERAPI Aroma massage, aromazon behandlingar, konsultation,rådgivning, kurser, örtagård, örtvandringar, trädgård, kropp, hälsa, hygien, avkoppling, stresshantering. KOST Hälsokost, örter LOGI Hälsohem, rum och frukost

Firmatecknare för Lilla Örtagården är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lilla Örtagården och det är följande personer, Lundin, Sanna Jasmine som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lilla Örtagården är 760817-XXXX.