MEA. Magnus El & Automatik

Uppsala län

Information

761207-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MEA. Magnus El & Automatik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MEA. Magnus El & Automatik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som MEA. Magnus El & Automatik finns i.

MEA. Magnus El & Automatik har varit registrerat sedan 2003-11-17 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för MEA. Magnus El & Automatik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

MEA. Magnus El & Automatik är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för MEA. Magnus El & Automatik är följande:

Vill ni komma i kontakt med MEA. Magnus El & Automatik så kan ni göra det på telefon genom 073-6433171 eller genom brev på följande adress:

El-installationer och service av alla slag. Installation och service av automatik utrustningar. Service och reparation av kraftelektronik samt installation av kraft elektronik.

Det finns olika personer som har en koppling med MEA. Magnus El & Automatik och det är Pehrsson, Magnus Per-Erik som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,