Förskolan Palettens Ek. för.

Uppsala län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva förskoleverksamhet i form av ett personalkooperativ.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förskolan Palettens Ek. för. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Enköping så är Förskolan Palettens Ek. för. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1994-11-14 så skapades Förskolan Palettens Ek. för. och företaget är har ej F-skattsedel.

769600-5219 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Förskolan Palettens Ek. för. och det finns många företag som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Förskolan Palettens Ek. för. så går det att nå dem via telefon på 0171-474093 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förskolan Palettens Ek. för. är Franck, Anna Charlotta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Plogell Rydbeck, Ylva Birgitta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rother Unnebo, Ylva Katarina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, .