Förskolan Solstrålen i Grillby ekonomisk förening

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Ekonomisk förening som heter Förskolan Solstrålen i Grillby ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter som liknar Förskolan Solstrålen i Grillby ekonomisk förening i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Förskolan Solstrålen i Grillby ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-01-29 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 2003-10-21 så har Förskolan Solstrålen i Grillby ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Förskolan Solstrålen i Grillby ekonomisk förening och det finns fler verksamheter som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Förskolan Solstrålen i Grillby ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Magasinsg. 6, 749 52, Grillby. Vi ni istället prata med Förskolan Solstrålen i Grillby ekonomisk förening så kan ni göra det på 0171-471070.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en personalkooperativ förskola.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Berg Bodin, Susanne Maria Terese som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodin, Hans Tomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Krüger Hägglund, Yvonne Ulla Carina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Krüger, Lars-Erik Torsten som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig. .

Förskolan Solstrålen i Grillby ekonomisk förening har 769610-0689 som sitt organisationsnummer.