Bostadsrättsföreningen Gröneborg

Uppsala län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Gröneborg vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Enköping så är Bostadsrättsföreningen Gröneborg ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2005-04-18 så skapades Bostadsrättsföreningen Gröneborg och företaget är har ej F-skattsedel.

Bostadsrättsföreningen Gröneborg är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-01

769612-4150 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Gröneborg och det finns många företag som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gröneborg så går det att nå dem via telefon på 08-50436178 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Gröneborg är Carlsson, Britt-Louise Linnéa som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Helin, Rolf Allan som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Alf Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Moglia, Mario Primo Bruno som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Karl Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Kristina som är född 1939 och har titeln SuppleantEdsbäcker Ragnarson, Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ericsson, Rolf Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Möller, Carl Folke som är född 1925 och har titeln Revisorssuppleant.