Maria Johanssons frisörsalong

Uppsala län

Information

770406-XXXX är organisationsnummer för bolaget Maria Johanssons frisörsalong. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maria Johanssons frisörsalong är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Maria Johanssons frisörsalong finns i.

Maria Johanssons frisörsalong har varit registrerat sedan 1997-11-13 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Maria Johanssons frisörsalong så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Maria Johanssons frisörsalong är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Maria Johanssons frisörsalong är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maria Johanssons frisörsalong så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Frisörverksamhet samt försäljning av hårvårdsprdukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maria Johanssons frisörsalong och det är Lyremo, Maria Viktoria som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,