JENUIN Friskvårdscenter

Uppsala län

Information

JENUIN Friskvårdscenter är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som JENUIN Friskvårdscenter finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JENUIN Friskvårdscenter är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-02-21.

JENUIN Friskvårdscenter som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2008-07-09. Men sedan 2008-04-03 så har JENUIN Friskvårdscenter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JENUIN Friskvårdscenter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9681282.

Enköping arbetar för att verksamheter som JENUIN Friskvårdscenter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för JENUIN Friskvårdscenter. Det finns flera verksamheter i Uppsala län.

Friskvårdsverksamhet i form av vibrationsträning, yoga, massage och konsultationer föreläsningar på ett friskvårdscenter. Konsultationer och föreläsningar inom kost samt försäljning av hälsoprodukter.

Firmatecknare för JENUIN Friskvårdscenter är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JENUIN Friskvårdscenter och det är följande personer, Månsson, Ewa Jennie Maria som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för JENUIN Friskvårdscenter är 770812-XXXX.