Firma Linda Buskenström

Uppsala län

Information

800208-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Linda Buskenström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Linda Buskenström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Firma Linda Buskenström finns i.

Firma Linda Buskenström har varit registrerat sedan 2006-07-07 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Linda Buskenström så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-02.

Firma Linda Buskenström är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Firma Linda Buskenström är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Linda Buskenström så kan ni göra det på telefon genom 070-2384536 eller genom brev på följande adress:

Försäljning mot företag av mässplatser på bröllopsmässor och webannonser.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Linda Buskenström och det är Buskenström, Linda Sofie som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,