nibodesign

Uppsala län

Information

810319-XXXX är organisationsnummer för bolaget nibodesign. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som nibodesign är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som nibodesign finns i.

nibodesign har varit registrerat sedan 2007-02-19 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för nibodesign så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

nibodesign är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för nibodesign är följande:

Vill ni komma i kontakt med nibodesign så kan ni göra det på telefon genom 070-4400363 eller genom brev på följande adress:

Bedriva tjänster och konsultverksamhet inom webbdesign och grafisk produktion, ävensom försäljning av dessa tjänster till företag, föreningar och privatpersoner.

Det finns olika personer som har en koppling med nibodesign och det är Boman, Niklas Kamal som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,