Fortezzas Hundträning

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Fortezzas Hundträning är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fortezzas Hundträning är ett av dem. Statusen för Fortezzas Hundträning är att Bolaget är aktivt.

Fortezzas Hundträning är ett Enskild firma och skapades 2005-07-01. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fortezzas Hundträning ska trivas.

Fortezzas Hundträning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utbildning och träning för hundägare och hundar, föredrag, problemhundsutredningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fortezzas Hundträning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05.

Idag är Fortezzas Hundträning och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Fortezzas Hundträning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-30844.

.

De som är på något sätt har med Fortezzas Hundträning är Ohlsson, Sandra Gurli Ingeborg som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fortezzas Hundträning har 820207-XXXX som sitt organisationsnummer.