Equity Consulting

Uppsala län

Information

820215-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Equity Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Equity Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Equity Consulting finns i.

Equity Consulting har varit registrerat sedan 2006-05-04 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Equity Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-28.

Equity Consulting är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Equity Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Equity Consulting så kan ni göra det på telefon genom 073-7060697 eller genom brev på följande adress:

It- och datatjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Equity Consulting och det är Fösker, Karl-Gustav som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,