Steel Consulting

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Steel Consulting är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Steel Consulting är ett av dem. Statusen för Steel Consulting är att Bolaget är aktivt.

Steel Consulting är ett Enskild firma och skapades 1998-09-10. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Steel Consulting ska trivas.

Steel Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsulting inom data omfattande systemunderhåll, support, service, utbildning, installation och övrig administration.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Steel Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Steel Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Steel Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6861982.

.

De som är på något sätt har med Steel Consulting är Stål, Carl Olov Oscar som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Steel Consulting har 820603-XXXX som sitt organisationsnummer.