Svensk Webb Design

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Svensk Webb Design är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svensk Webb Design är ett av dem. Statusen för Svensk Webb Design är att Bolaget är aktivt.

Svensk Webb Design är ett Enskild firma och skapades 1999-11-12. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svensk Webb Design ska trivas.

Svensk Webb Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med hemsidor såsom tillverkning och försäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svensk Webb Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01.

Idag är Svensk Webb Design och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Svensk Webb Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-472086.

.

De som är på något sätt har med Svensk Webb Design är Kjellén, Magnus Johan som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svensk Webb Design har 830202-XXXX som sitt organisationsnummer.