Chrippes Maskin & Marin Service

Uppsala län

Information

Chrippes Maskin & Marin Service är ett bolag som finns i Enköping. I Chrippes Maskin & Marin Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Filipsson, Lars Christer som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Chrippes Maskin & Marin Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Chrippes Maskin & Marin Service på telefon 0171-461177.

Reparationer och service på alla slags maskiner och alla typer av båtar. Grävjobb med egen grävmaskin i egen regi eller på entreprenad.

Idag är Chrippes Maskin & Marin Service av bolagstypen Enskild firma.

Chrippes Maskin & Marin Service är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Chrippes Maskin & Marin Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-16 och Chrippes Maskin & Marin Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Chrippes Maskin & Marin Service så är det följande:

Chrippes Maskin & Marin Service har 830312-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.