JMS Consulting Firm EF

Uppsala län

Information

840802-XXXX är organisationsnummer för företaget JMS Consulting Firm EF. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JMS Consulting Firm EF är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som JMS Consulting Firm EF finns i.

JMS Consulting Firm EF har varit registrerat sedan 2002-10-15 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JMS Consulting Firm EF så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JMS Consulting Firm EF är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för JMS Consulting Firm EF är följande:

Vill ni komma i kontakt med JMS Consulting Firm EF så kan ni göra det på telefon genom 070-8696247 eller genom brev på följande adress:

IT-konsultverksamhet inom mjukvara och företagsadministrativa tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med JMS Consulting Firm EF och det är Stål, Lars Johan Mikael som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,