TREVFI Marinprodukter Kommanditbolag

Uppsala län

Information

916407-5211 är organisationsnummer för bolaget TREVFI Marinprodukter Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TREVFI Marinprodukter Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Enköping som är den kommunen som TREVFI Marinprodukter Kommanditbolag finns i.

TREVFI Marinprodukter Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1980-09-26 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TREVFI Marinprodukter Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

TREVFI Marinprodukter Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för TREVFI Marinprodukter Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med TREVFI Marinprodukter Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-440526 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av marinprodukter samt bedriva svets- och smidesarbeten samt mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TREVFI Marinprodukter Kommanditbolag och det är Åess Smide & Resemontage AB som är född och har titeln Komplementär, Nutoy Maskin & Entreprenad AB som är född och har titeln Kommanditdelägare,