Ekens stuteri och ponnytillbehör Handelsbolag

Uppsala län

Information

Ekens stuteri och ponnytillbehör Handelsbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Ekens stuteri och ponnytillbehör Handelsbolag finns. I Enköping så finns det många olika Handelsbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Handelsbolag. Ekens stuteri och ponnytillbehör Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Ekens stuteri och ponnytillbehör Handelsbolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ekens stuteri och ponnytillbehör Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gryta-Norrbo, 749 63, Örsundsbro men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Ekens stuteri och ponnytillbehör Handelsbolag har idag 916407-7068 som sitt organisationummer.

; Eva Kornhall ensam. är den som för stunden ansvarar för Ekens stuteri och ponnytillbehör Handelsbolag

Ponnystuteri och försäljning av ponnytillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

I Ekens stuteri och ponnytillbehör Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ingelsson, Lars Åke Roger som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Kornhall, Eva Kristina som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .