Lennart Jacobsson & Co Handelsbolag

Uppsala län

Information

916407-7506 är organisationsnummer för bolaget Lennart Jacobsson & Co Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lennart Jacobsson & Co Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Enköping som är den kommunen som Lennart Jacobsson & Co Handelsbolag finns i.

Lennart Jacobsson & Co Handelsbolag har varit registrerat sedan 1981-05-08 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lennart Jacobsson & Co Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Lennart Jacobsson & Co Handelsbolag är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Lennart Jacobsson & Co Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Lennart Jacobsson & Co Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-445125 eller genom brev på följande adress:
Tillinge Skinna 2, 745 94, Enköping

Konsult- och finansieringsverksamhet (avbetalningskontrakt, leasingavtal och reverser).

Det finns olika personer som har en koppling med Lennart Jacobsson & Co Handelsbolag och det är Jakobsson, Arne Lennart som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Jakobsson, Inger Elisabet som är född 1945 och har titeln Bolagsman,