Agmedia Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och Agmedia Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Agmedia Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Agmedia Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Agmedia Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1982-07-07. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Agmedia Handelsbolag ska trivas.

Agmedia Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Media med journalistik, information kommunikation och informationsteknik främst Internet i huvudsak inom den agrara sektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Agmedia Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Agmedia Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Agmedia Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-448015.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Agmedia Handelsbolag är Helgstrand, Birgitta Hilda Christina som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Helgstrand, Lars Åke som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Agmedia Handelsbolag har 916408-1953 som sitt organisationsnummer.