Övergrans Bilservice Handelsbolag

Uppsala län

Information

916408-3132 är organisationsnummer för bolaget Övergrans Bilservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Övergrans Bilservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Enköping som är den kommunen som Övergrans Bilservice Handelsbolag finns i.

Övergrans Bilservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 1982-10-27 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Övergrans Bilservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan -0001-11-30.

Övergrans Bilservice Handelsbolag är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Övergrans Bilservice Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Övergrans Bilservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-57000 eller genom brev på följande adress:
Helgöv. 1, 746 30, Bålsta

Bilverkstadsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Övergrans Bilservice Handelsbolag och det är Landebo, Joakim Per som är född 1988 och har titeln Bolagsman, Landebo, Per Ingvar som är född 1963 och har titeln Bolagsman,