Reese Handelsträdgård Handelsbolag

Uppsala län

Information

Reese Handelsträdgård Handelsbolag är ett företag som finns i Enköping. I Reese Handelsträdgård Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Jonny Martin som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Rese, Judit Magareta som är född 1930 och har titeln Bolagsman, Rese, Lydia Margareta Elisabet som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Reese Handelsträdgård Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Reese Handelsträdgård Handelsbolag på telefon 070-7953743.

Odling och försäljning av trädgårdsprodukter.

Idag är Reese Handelsträdgård Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Reese Handelsträdgård Handelsbolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Reese Handelsträdgård Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-06-04 och Reese Handelsträdgård Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Reese Handelsträdgård Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Reese Handelsträdgård Handelsbolag har 916408-4932 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.