Handelsbolaget Prestations Produkter BTL

Uppsala län

Information

916408-7141 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Prestations Produkter BTL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Prestations Produkter BTL är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Enköping som är den kommunen som Handelsbolaget Prestations Produkter BTL finns i.

Handelsbolaget Prestations Produkter BTL har varit registrerat sedan 1983-05-11 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Prestations Produkter BTL så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Prestations Produkter BTL är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Prestations Produkter BTL är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Prestations Produkter BTL så kan ni göra det på telefon genom 0171-51600 eller genom brev på följande adress:
Mov. 3, 746 31, Bålsta

Import och handel med kemiskt-tekniska produkter och deras hanteringsutrustning samt reklam och presentartikar. Teknisk konsultation, vattenkemiska utvärderingar och framtagning av doserings hanterings system

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Prestations Produkter BTL och det är Gren Lind, Ingrid Birgitta som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Lind, Erik Tommy som är född 1947 och har titeln Bolagsman,