Foto-Eilert Kommanditbolag

Uppsala län

Information

916460-7237 är organisationsnummer för företaget Foto-Eilert Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Foto-Eilert Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Enköping som är den kommunen som Foto-Eilert Kommanditbolag finns i.

Foto-Eilert Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2005-11-04 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Foto-Eilert Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Foto-Eilert Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Foto-Eilert Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Foto-Eilert Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-441540 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 9, 749 49, Enköping

Driva handel inom fotobranschen samt fotoateljeverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Foto-Eilert Kommanditbolag och det är Eilert, Kerstin Margareta som är född 1959 och har titeln Komplementär, Eilert, Anna Ann-Marie som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare,