Luckyfly Breeders Handelsbolag

Uppsala län

Information

Luckyfly Breeders Handelsbolag är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Luckyfly Breeders Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Luckyfly Breeders Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Luckyfly Breeders Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1981-10-06. Men sedan 1990-01-01 så har Luckyfly Breeders Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skolv. 26, 749 60, Örsundsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Luckyfly Breeders Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59252815.

Enköping arbetar för att företag som Luckyfly Breeders Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Luckyfly Breeders Handelsbolag. Det finns flera företag i Uppsala län.

Bolaget ska bedriva kennelverksamhet, uppfödning och försäljning av hundar, avel och tävling med travhästar, inköp och försäljning av djurfoder tillbehör, förvaltning av och handel med värdepapper och fastigheter, konsultverksamhet inom bokföring, transport-, hund- och hästbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Luckyfly Breeders Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Luckyfly Breeders Handelsbolag och det är följande personer, Leiringer, Nicole Anita Therese som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Löfgren, Torbjörn Lennart som är född 1967 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Luckyfly Breeders Handelsbolag är 916507-8941.