Vånsjöbro Kvarn Handelsbolag

Uppsala län

Information

916512-0578 är organisationsnummer för företaget Vånsjöbro Kvarn Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vånsjöbro Kvarn Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Enköping som är den kommunen som Vånsjöbro Kvarn Handelsbolag finns i.

Vånsjöbro Kvarn Handelsbolag har varit registrerat sedan 1984-07-12 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vånsjöbro Kvarn Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Vånsjöbro Kvarn Handelsbolag är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Vånsjöbro Kvarn Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Vånsjöbro Kvarn Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Härnevi Vånsjö, 745 96, Enköping

Kvarnrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Vånsjöbro Kvarn Handelsbolag och det är Johansson, Eva Margaretha som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Johansson, Sven Göran som är född 1959 och har titeln Bolagsman,