POMA-Energi Kommanditbolag

Uppsala län

Information

POMA-Energi Kommanditbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där POMA-Energi Kommanditbolag finns. I Enköping så finns det många olika Kommanditbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Kommanditbolag. POMA-Energi Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har ej F-skatt. POMA-Energi Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till POMA-Energi Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Granv. 3, 749 60, Örsundsbro men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

POMA-Energi Kommanditbolag har idag 916512-6484 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för POMA-Energi Kommanditbolag

Handel med flis-, skogs- ocg eldningsanläggningar samt därmed förenlig konsultverksamhet. Försäljning, inläggning och reparatio n av golvfärger och golvmattor.

I POMA-Energi Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Erik Rune som är född 1930 och har titeln Komplementär, Pettersson, Marianne Elisabeth som är född 1932 och har titeln Kommanditdelägare, .