Auto Plåt Handelsbolag Reijo Köngäs och Pekka Nyyssölä

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Handelsbolag som heter Auto Plåt Handelsbolag Reijo Köngäs och Pekka Nyyssölä. Det finns flera bolag som liknar Auto Plåt Handelsbolag Reijo Köngäs och Pekka Nyyssölä i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Auto Plåt Handelsbolag Reijo Köngäs och Pekka Nyyssölä är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1985-10-11 så har Auto Plåt Handelsbolag Reijo Köngäs och Pekka Nyyssölä varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Auto Plåt Handelsbolag Reijo Köngäs och Pekka Nyyssölä och det finns fler bolag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Auto Plåt Handelsbolag Reijo Köngäs och Pekka Nyyssölä så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Järnvägsg. 12, 745 37, Enköping. Vi ni istället prata med Auto Plåt Handelsbolag Reijo Köngäs och Pekka Nyyssölä så kan ni göra det på 0171-20640.

Bilreparationer samt mekanisk tillverkning & legoarbeten, försäljning, reparation, service, uthyrning av kompressorer, luftverktyg, hydraulverktyg, billackering och därmed tillhörande områden.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Köngäs, Reijo Tapani Arvid som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Nyyssölä, Juho Pekka som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Auto Plåt Handelsbolag Reijo Köngäs och Pekka Nyyssölä har 916512-7375 som sitt organisationsnummer.