Enköpings Svets & Montage Handelsbolag

Uppsala län

Information

916513-0486 är organisationsnummer för bolaget Enköpings Svets & Montage Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enköpings Svets & Montage Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Enköping som är den kommunen som Enköpings Svets & Montage Handelsbolag finns i.

Enköpings Svets & Montage Handelsbolag har varit registrerat sedan 1986-05-23 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Enköpings Svets & Montage Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Enköpings Svets & Montage Handelsbolag är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Enköpings Svets & Montage Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -556268-0495 Enköpings Svets & Montage Enaverken AB

Vill ni komma i kontakt med Enköpings Svets & Montage Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-37800 eller genom brev på följande adress:
Strömg. 55, 745 63, Enköping

Svets- och montagearbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Enköpings Svets & Montage Handelsbolag och det är Enköpings Svets & Montage Enaverken AB som är född och har titeln Bolagsman,