Notholmens Fastighetsbolag Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och Notholmens Fastighetsbolag Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Notholmens Fastighetsbolag Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Notholmens Fastighetsbolag Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Notholmens Fastighetsbolag Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1987-12-01. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Notholmens Fastighetsbolag Handelsbolag ska trivas.

I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Äga och förvalta fast egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Notholmens Fastighetsbolag Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Notholmens Fastighetsbolag Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Notholmens Fastighetsbolag Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-414700.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Notholmens Fastighetsbolag Handelsbolag är Haga Slott Fastighets AB som är född och har titeln Bolagsman, Sejour Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Andreasson, Lars-Åke som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisorssuppleant, .

Notholmens Fastighetsbolag Handelsbolag har 916513-8299 som sitt organisationsnummer.