Grillby Biredskap Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och Grillby Biredskap Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Grillby Biredskap Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Grillby Biredskap Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Grillby Biredskap Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1989-05-08. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Grillby Biredskap Handelsbolag ska trivas.

I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Biodling samt försäljning av honung och biodlarredskap.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grillby Biredskap Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Grillby Biredskap Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Grillby Biredskap Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-472181.

; Bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Grillby Biredskap Handelsbolag är Johansson, Karl Henry som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Johansson, Nancy Birgitta som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Grillby Biredskap Handelsbolag har 916672-0269 som sitt organisationsnummer.