LG Lyft & Elteknik Handelsbolag

Uppsala län

Information

LG Lyft & Elteknik Handelsbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där LG Lyft & Elteknik Handelsbolag finns. I Enköping så finns det många olika Handelsbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Handelsbolag. LG Lyft & Elteknik Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket LG Lyft & Elteknik Handelsbolag har haft sedan 2006-10-19. LG Lyft & Elteknik Handelsbolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LG Lyft & Elteknik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torstuna Korsbacken, 749 72, Fjärdhundra men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5455670.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

LG Lyft & Elteknik Handelsbolag har idag 916672-1994 som sitt organisationummer.

; Bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för LG Lyft & Elteknik Handelsbolag

Försäljning och service av el- och lyftanordningar.

I LG Lyft & Elteknik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Jytte Bach som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Lars Gunnar som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .