Lindbergs Agrikonsult Handelsbolag

Uppsala län

Information

Lindbergs Agrikonsult Handelsbolag är en verksamhet som finns i Enköping. I Lindbergs Agrikonsult Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frankow Lindberg, Bodil Elisabeth som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Lindberg, Jan Erik som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lindbergs Agrikonsult Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lindbergs Agrikonsult Handelsbolag på telefon .

Konsultverksamhet inom lantbruksområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lindbergs Agrikonsult Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Lindbergs Agrikonsult Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lindbergs Agrikonsult Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lindbergs Agrikonsult Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lindbergs Agrikonsult Handelsbolag så är det följande:
; Bolagsmännen gemensamt.

Lindbergs Agrikonsult Handelsbolag har 916672-6241 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.