Mitac Elektronikmontering Handelsbolag

Uppsala län

Information

Mitac Elektronikmontering Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Mitac Elektronikmontering Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mitac Elektronikmontering Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Mitac Elektronikmontering Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1991-09-02. Men sedan 1992-01-01 så har Mitac Elektronikmontering Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ulleviv. 10, 197 40, Bro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mitac Elektronikmontering Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58241030.

Enköping arbetar för att verksamheter som Mitac Elektronikmontering Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mitac Elektronikmontering Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Uppsala län.

Elektronikmontering.

Firmatecknare för Mitac Elektronikmontering Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mitac Elektronikmontering Handelsbolag och det är följande personer, Andersson, Bengt Åke som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Harrysson, Sven Peter som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Mitac Elektronikmontering Handelsbolag är 916672-8296.