All Trading Fjärdhundra Handelsbolag

Uppsala län

Information

All Trading Fjärdhundra Handelsbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där All Trading Fjärdhundra Handelsbolag finns. I Enköping så finns det många olika Handelsbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Handelsbolag. All Trading Fjärdhundra Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. All Trading Fjärdhundra Handelsbolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till All Trading Fjärdhundra Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5591567.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

All Trading Fjärdhundra Handelsbolag har idag 916673-4260 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för All Trading Fjärdhundra Handelsbolag

Handel med maskiner, verktyg, fritidsartiklar, reservdelar och tillbehör till bilar och båtar. Reparation, lackering och försäljning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

I All Trading Fjärdhundra Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Alf Stig som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Lill-Inger Elisabeth som är född 1932 och har titeln Bolagsman, .