SVANI Gastronomi Service Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och SVANI Gastronomi Service Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och SVANI Gastronomi Service Handelsbolag är ett av dem. Statusen för SVANI Gastronomi Service Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

SVANI Gastronomi Service Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-11-17. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som SVANI Gastronomi Service Handelsbolag ska trivas.

I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Restaurangverksamhet och catering . Konsultverksamhet och ut- bildningar. Restaurangpersonal. Uthyrning av semesterhus. Import av restaurangutrustning från Thailand.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SVANI Gastronomi Service Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är SVANI Gastronomi Service Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med SVANI Gastronomi Service Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-449742.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med SVANI Gastronomi Service Handelsbolag är Saekow Svantesson, Duangjai som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Svantesson, Sture Holger som är född 1936 och har titeln Bolagsman, .

SVANI Gastronomi Service Handelsbolag har 969600-7971 som sitt organisationsnummer.