KP Hovslageri o Smide Kommanditbolag

Uppsala län

Information

KP Hovslageri o Smide Kommanditbolag är ett bolag som finns i Enköping. I KP Hovslageri o Smide Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Kjell Ove Bertil som är född 1952 och har titeln Komplementär, Westin, Eivor Elisabeth Birgitta som är född 1954 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med KP Hovslageri o Smide Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå KP Hovslageri o Smide Kommanditbolag på telefon 0224-34272.

Hovslageri, klövvård, smide, varmskoning, sjukbeslag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är KP Hovslageri o Smide Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

KP Hovslageri o Smide Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

KP Hovslageri o Smide Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-05-22 och KP Hovslageri o Smide Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-05-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KP Hovslageri o Smide Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

KP Hovslageri o Smide Kommanditbolag har 969606-5987 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.