M-M Fashion i Enköping Handelsbolag

Uppsala län

Information

M-M Fashion i Enköping Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som M-M Fashion i Enköping Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

M-M Fashion i Enköping Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1994-09-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till PUNDGATAN 13, 749 49, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M-M Fashion i Enköping Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0768-343380.

Enköping arbetar för att verksamheter som M-M Fashion i Enköping Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för M-M Fashion i Enköping Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Uppsala län.

Handel med dam och herrkläder.

Firmatecknare för M-M Fashion i Enköping Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Inga Viktoria Margareta Löfgren, Lars-Göran Löfgren, Birger Gustav Nyström och Tyra Marianne Linnéa Nyström gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till M-M Fashion i Enköping Handelsbolag och det är följande personer, Löfgren, Inga Viktoria Margareta som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Löfgren, Lars-Göran som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Nyström, Birger Gustav som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Nyström, Tyra Marianne Linnéa som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för M-M Fashion i Enköping Handelsbolag är 969607-4187.