JG Produktion Kommanditbolag

Uppsala län

Information

JG Produktion Kommanditbolag är ett företag som finns i Enköping. I JG Produktion Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göransson, Karl Emil Joakim som är född 1968 och har titeln Komplementär, Göransson, Karl Harry som är född 1930 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med JG Produktion Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JG Produktion Kommanditbolag på telefon 0171-27373.

Artist förmedling, uthyrning av musikanläggningar, musikproduktion, uthyrning av scenmaterial. Musikunderhållning, artisteri, konferencier. Ljud- och ljusuthyrning. Transport av ljud- och ljusutrustning. Förmedling av artister. Producera events. Försäljning av ljud-, ljusutrustning och musikinstrument. Försäljning av presentartiklar som ljus, servetter, spel, leksaker, blommor, tvålar, handdukar, förkläden, ljuslyktor, smycken samt kioskvaror som glass, läsk, godis, choklad.

Idag är JG Produktion Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

JG Produktion Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JG Produktion Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och JG Produktion Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JG Produktion Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

JG Produktion Kommanditbolag har 969628-4257 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.