Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-03-05. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag ska trivas.

Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Lantbruk, svetsningsarbeten och reparationer av lantbruksmaskiner och lantbruksinventarier och samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-413058.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag är Berglind, Bengt-Sune som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Berglind, Lars Sune som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Berglinds Lantbruk och Lantbruksservice Handelsbolag har 969636-1139 som sitt organisationsnummer.