Kullinge Stall Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Enköping och Kullinge Stall Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kullinge Stall Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kullinge Stall Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kullinge Stall Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-06-30. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kullinge Stall Handelsbolag ska trivas.

Kullinge Stall Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Rid- och stallanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kullinge Stall Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Kullinge Stall Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Kullinge Stall Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-472014.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Kullinge Stall Handelsbolag är Brinkhagen, Leif Per-Erik som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Åström, Eva Maria Elisabet som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Kullinge Stall Handelsbolag har 969640-3386 som sitt organisationsnummer.