Stora Svirsta Gård Kommanditbolag

Uppsala län

Information

Stora Svirsta Gård Kommanditbolag är ett företag som finns i Enköping. I Stora Svirsta Gård Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nisser Blanck, Suzanne Jacqueline som är född 1956 och har titeln Komplementär, Nisser, Lars Ingvar som är född 1953 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stora Svirsta Gård Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stora Svirsta Gård Kommanditbolag på telefon .

Inackordering samt uppfödning av hundar och hästar. Importera och exportera hundar och hästar samt hund- och hästartiklar. Vidare avser bolaget att sälja hundar, hästar samt hund- och hästartiklar och därmed förenlig verksamhet. Byggnadsverksamhet samt inköp och försäljning av byggnadsmaterial.

Idag är Stora Svirsta Gård Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Stora Svirsta Gård Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stora Svirsta Gård Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Stora Svirsta Gård Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stora Svirsta Gård Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Stora Svirsta Gård Kommanditbolag har 969645-5626 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.