KR's Bilplåt Kommanditbolag

Uppsala län

Information

969650-9299 är organisationsnummer för bolaget KR's Bilplåt Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KR's Bilplåt Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Enköping som är den kommunen som KR's Bilplåt Kommanditbolag finns i.

KR's Bilplåt Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1998-06-11 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KR's Bilplåt Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

KR's Bilplåt Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för KR's Bilplåt Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med KR's Bilplåt Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-37700 eller genom brev på följande adress:
Tillinge-Gryta 15, 745 94, Enköping

Bilplåtslageri.

Det finns olika personer som har en koppling med KR's Bilplåt Kommanditbolag och det är Rantanen, Kai Markus som är född 1971 och har titeln Komplementär, Rantanen, Johan Peter som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare,