Marias Akupunktur & Friskvård Handelsbolag

Uppsala län

Information

Marias Akupunktur & Friskvård Handelsbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Marias Akupunktur & Friskvård Handelsbolag finns. I Enköping så finns det många olika Handelsbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Handelsbolag. Marias Akupunktur & Friskvård Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Marias Akupunktur & Friskvård Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Marias Akupunktur & Friskvård Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungshusby Östera 21, 745 99, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-89000.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Marias Akupunktur & Friskvård Handelsbolag har idag 969653-9635 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Marias Akupunktur & Friskvård Handelsbolag

Akupunktur och massagebehandling. Kurser och konsultuppdrag inom hälso- och friskvård. Datakonsultuppdrag såsom mjukvaruutveckling.

I Marias Akupunktur & Friskvård Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haegermarck, Hans Krister som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Haegermarck, Karin Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .