Sture Larsson Bygg Handelsbolag

Uppsala län

Information

Sture Larsson Bygg Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Sture Larsson Bygg Handelsbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sture Larsson Bygg Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Sture Larsson Bygg Handelsbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1998-11-23. Men sedan 1999-01-01 så har Sture Larsson Bygg Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vänligheten 908, 749 62, Örsundsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sture Larsson Bygg Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7740882.

Enköping arbetar för att verksamheter som Sture Larsson Bygg Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sture Larsson Bygg Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Uppsala län.

Byggnad av hus.

Firmatecknare för Sture Larsson Bygg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sture Larsson Bygg Handelsbolag och det är följande personer, Larsson, Kent Sture som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Witt, Pia Birgitta som är född 1958 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Sture Larsson Bygg Handelsbolag är 969654-9311.