HRK Förvaltnings Handelsbolag

Uppsala län

Information

HRK Förvaltnings Handelsbolag är ett företag som finns i Enköping. I HRK Förvaltnings Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dowell Scandinavia Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, HRK Fastighets Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med HRK Förvaltnings Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HRK Förvaltnings Handelsbolag på telefon 0171-34020.

Bolaget skall bedriva handel med samt förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare driva uthyrning av båtplatser och uppställningsplatser samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är HRK Förvaltnings Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

HRK Förvaltnings Handelsbolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HRK Förvaltnings Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och HRK Förvaltnings Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HRK Förvaltnings Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

HRK Förvaltnings Handelsbolag har 969655-4238 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.